Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Παρακολούθηση online μαθημάτων Αγγλικών για ενήλικες με τους εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές μας για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης στα επίπεδα Lower(B2), Advanced(C1), Proficiency (C2).

Διάρκεια προγράμματος:

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3μηνη και περιλαμβάνει

  • 4 ώρες την εβδομάδα (δύο 2ωρα διδακτικά των 45′) με έμπειρο και εξειδικευμένο καθηγητή (live streaming)
  • επιπλέον υλικό σε ασκήσεις και εργασίες

Κόστος Προγράμματος – Διδάκτρων:

Α) 290€ Τρόπος πληρωμής: Εξόφληση του ποσού με την εγγραφή σας .
Β) 340€ Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 200€ κατά την εγγραφή + 1 δόση των 140€ με την συμπλήρωση 30 ημερών συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Κόστος Εξετάστρων:

Το κόστος των εξετάστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις του TIE, που διενεργούνται με το κλασικό τρόπο στην πόλη σας ή σε κοντινή πόλη, για Lower ή Proficiency, είναι 160€.

Το κόστος για τις online εξετάσεις από το σπίτι σας αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση Internet και Laptop ή Η/Υ, με το αναγνωρισμένο επισήμως και απόλυτα αδιάβλητο εξεταστικό σύστημα του TiE είναι 190€.

Τα εξέταστρα και για τις δύο περιπτώσεις ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο “Κόστος Προγράμματος-Διδάκτρων” που αναφέρεται παραπάνω.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

  • Για την προετοιμασία του Proficiency C2 απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να είναι επιπέδου Lower B2.
  • Προϋπόθεση σχηματισμού του κάθε τμήματος είναι η συμμετοχή σε αυτό τουλάχιστον 5 ατόμων.

Συχνές Ερωτήσεις:

Γιατί να προτιμήσω το TIE από κάποια άλλη εξέταση;

  • Για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (επίπεδα Β2-C1-C2)
  • Για τις online εξετάσεις από το σπίτι κάθε 15 ημέρες.
  • Γιατί εξετάζεσαι μόνο στα 2 από τα 4 μέρη ( προφορικά και έκθεση )
  • Για τους υποψηφίους με ειδικές ικανότητες π.χ.(για άτομα με δυσλεξία, δυσορθογραφία, δυσαναγνωσία, κινητικά προβλήματα κ.α.)

Έχει ημερομηνία λήξης το TIE;

Όχι. Το πτυχίο TIE ισχύει εφ’ όρου ζωής και δεν χρειάζεται ανανέωση.

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις TIE;

Οι online εξετάσεις TIE διεξάγονται κάθε 15 ημέρες  και οι γενικές εξετάσεις (δια ζώσης) κάθε μήνα.

Έχω δικαίωμα δεύτερης ευκαιρίας σε περίπτωση που δεν πετύχω το score που επιθυμώ;

Δεύτερη Ευκαιρία δικαιούνται οι υποψήφιοι που στις εξετάσεις δεν πετύχουν σε κανένα από τα δύο μέρη της εξέτασης το δηλωθέν επίπεδο. Οι υποψήφιοι αυτοί έχουν το δικαίωμα είτε να ζητήσουν την έκδοση του πιστοποιητικού τους με το επίπεδο που πέτυχαν, ή να δώσουν και τα 2 μέρη της εξέτασης με τα μισά εξέταστρα.

Δικαιούμαι Δωρεάν επανεξέταση;

Δωρεάν επανεξέταση δικαιούνται οι υποψήφιοι που πετύχουν στο ένα από τα 2 μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) το επίπεδο που δηλώσουν (ή και ανώτερο), αλλά δεν το πετύχουν στο άλλο μέρος της εξέτασης, με αποτέλεσμα ο μέσος όρος των δύο μερών να μην τους δίνει πιστοποιητικό του επιπέδου που δήλωσαν. Οι υποψήφιοι αυτοί δικαιούνται μία δωρεάν επανεξέταση στο μέρος της εξέτασης που υστέρησαν.

 Στόχος μας… Η Επιτυχία σας!

Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα online μαθημάτων TIE.

Το Όνομά σας (υποχρεωτικό)

Το Email σας (υποχρεωτικό)

Το Τηλέφωνό σας (υποχρεωτικό)

Έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Ιδιωτικότητας και Διαχείρισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας, ΠΑΡΕΧΩ σε αυτήν τη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή μου για την από πλευράς της επεξεργασία, κατά την έννοια των διατάξεων του Γ.Κ.Π.Δ., των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλω ή έχω υποβάλλει σε αυτήν, με σκοπό τη χρησιμοποίηση αυτών προς ενημέρωσή μου με διαφημιστικό υλικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό, σχετικά με διαφημιστικές ενέργειες της εταιρίας.