Bonjour!

Ονομάζομαι Ελένη Μαρκαντώνη και διδάσκω γαλλικά και ισπανικά στο ΑΧΟΝ Θέρμης. Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ και Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό στο ΑΕΠ, ενώ παράλληλα φοιτώ στο πρόγραμμα “Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας” του ΑΕΠ. Λατρεύω τη διδασκαλία των γλωσσών και ότι σχετίζεται με αυτήν, με την οποία ασχολούμαι ενεργά από το 2005 στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση. Σας καλώ να ανακαλύψουμε παρέα τις δύο υπέροχες αυτές γλώσσες. Μαζί, podemos!!!

Привет!

Με λένε Μαριάννα Κριθαριώτη. Έχω ζήσει στην Ρωσία και φοίτησα σε ρωσικό σχολείο. Ήρθα στην Ελλάδα με πολλά όνειρα για ζωή και διάθεση για μάθηση. Με την ολοκλήρωση της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και την εμβάθυνση τόσο στον προφορικό όσο και στην γραμματική αυτής της υπέροχης γλώσσας, θεώρησα ότι είμαι έτοιμη να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις της ρωσικής σε όλους εκείνους που είτε για λόγους που σχετίζονται με την αγάπη για τον Ρωσικό πολιτισμό, είτε για πιο πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με την επαγγελματική αποκατάσταση. Η βαθιά γνώση τόσο της ρωσικής, όσο πλέον και της ελληνικής, μου δίνει την δυνατότητα να φέρνω παραδείγματα και να εφαρμόζω διάφορες τεχνικές απο την ελληνική γραμματική πραγματικότητα, κάτι που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο και εν τέλη αποδοτικό για τους μαθητές μου.

Hello!

Ονομάζομαι Τάτσιου Μελίνα και εργάζομαι εδώ και χρόνια ως καθηγήτρια αγγλικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αμέσως μετά τις σπουδές μου στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκίνησα τη διδασκαλία, αποκτώντας παράλληλα το CELTA και συνεχίζοντας τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό πλέον επίπεδο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στόχος μου είναι κάθε μαθητής όχι απλώς να μπορέσει να κατακτήσει την Αγγλική γλώσσα αλλά και να την αγαπήσει ουσιαστικά μέσω ενός ευχάριστου και ομαδικού κλίματος.

Hello everyone!

Ονομάζομαι Βασιλειάδου Ελευθερία και είμαι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι επίσης κάτοχος του Cambridge CELTA και έχω ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή, την Διαφοροποίηση και την Ανάπτυξη Προγραμμάτων, τα οποία με κατάρτισαν σε ποικίλες τεχνικές διδασκαλίας και αντιμετώπισης προβλημάτων σε ενήλικες και παιδιά. Η συνεχής παρακολούθηση ομιλιών, διαλέξεων και η συμμετοχή μου σε πρακτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα όπως << Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός στην Εκπαίδευση >>, << Γνωσιοεπιστήμη και Νευρογλωσσολογία >> καθώς και η παρακολούθηση νέων μεθόδων διδασκαλίας μου προσέφεραν εναλλακτικούς τρόπους διεξαγωγής του μαθήματος σε μαθητές όλων των επιπέδων.

Hi!

Ονομάζομαι Ειρήνη Μάκκα και είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, είμαι κάτοχος πτυχίου Cambridge CELTA, από το Βρετανικό Συμβούλιο, στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια αγγλικών στην Ελλάδα και στην Αγγλία (summer schools). Η διαμονή μου στην Ιρλανδία σε συνδυασμό με την πρακτική άσκηση σε εταιρία μετάφρασης και διερμηνείας με έκανε να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να γίνω οργανωτική, υπομονετική και πρόθυμη να δουλεύω με παιδιά και ενήλικες μέσα από διαδραστικές μεθόδους. Τέλος, η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ειδικής αγωγής (450 ωρών) με κατάρτισε ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι στις ανάγκες κάθε παιδιού.

Halli hallo!

Ονομάζομαι Μπαταλαμά Κατερίνα και είμαι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Έλαβα μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο πανεπιστήμιο του Mainz,με εξειδίκευση στον τομέα της Μετάφρασης και Διερμηνείας και την Οικονομική Μετάφραση. Από το 2007 ως το 2011 εργάστηκα ως Αναπληρώτρια σε Δημοτικά σχολεία των δήμων Μουδανίων, Ευόσμου-Μενεμένης , Πυλαίας και Καλαμαριάς . Από το 2005 έως σήμερα εργάζομαι σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.
Στόχος μου είναι μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας οι μαθητές να έρθουν σε επαφή όχι μόνο με την Γερμανική γλώσσα αλλά και με τον πολιτισμό και την κουλτούρα ολόκληρης της χώρας.

 Hallo!

Ονομάζομαι Αργυρώ Χασιώτη και είμαι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου παρακολούθησα στη Γερμανία σεμινάρια με σκοπό την εξειδίκευση μου σε διάφορες ορολογίες, μεταξύ άλλων της ιατρικής. Αγαπώ πολύ τη γερμανική γλώσσα και κουλτούρα και αυτό γιατί είχα τη τύχη να γεννηθώ  και να μεγαλώσω στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να τη θεωρώ μητρική μου. Στόχος μου είναι οι μαθητές όχι μόνο να μάθουν τη γλώσσα και τον πολιτισμό αυτής της χώρας αλλά να την αγαπήσουν όσο εγώ.

Hello!

Ονομάζομαι Αριάδνη Γαλάτου κι έχω σπουδάσει στο τμήμα English Language & Literature του State University on New York-Empire State College (Bachelor of Arts) και στη σχολή Αεροπορικών και Τουριστικών Σπουδών (κάτοχος πτυχίου ΙΑΤΑ). Διδάσκω την αγγλική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα από το 2005 σε ενήλικες και παιδιά! Έχω κάνει μεταφράσεις και διερμηνείες σε αγγλικά και πολωνικά και γνωρίζω και την ιταλική γλώσσα. Με το ΑΧΟΝ Θέρμης συνεργάζομαι από το 2011. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και κυρίως με την ιππασία, με την μελέτη πάνω στον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό, τα αυτοκίνητα και την ζαχαροπλαστική.

Χαίρετε!

Ονομάζομαι Μπουτοβίνα Μαριάννα και εργάζομαι στο ΑΧΟΝ ΘΕΡΜΗΣ ως γραμματειακή υποστήριξη.
Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα. Τα 2 τελευταία χρόνια εργαζόμουν στο δημόσιο τομέα ως διοικητικός υπάλληλος και γραμματέας. Είμαι παθιασμένη με την δουλεια μου και έχω εμμονή με την τάξη. Η ευχάριστη διάθεση μου και το χαμόγελο είναι το δυνατό σημείο μου.
Στόχος μου είναι οι γονείς να βρουν σε εμάς το κατάλληλο έδαφος εκμάθησης της οποιας ξένης γλώσσας επιθυμούν για τα παιδιά τους. Όπως επίσης και οι ίδιοι οι μαθητές να νιώσουν μέσα από μας σίγουροι για το ταξίδι στις ξλενες γλώσσες, και έτοιμοι για την κατάκτηση των στόχων τους.

Ciao!

Ονομάζομαι Αργυρώ Οικονόμου και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω μεταπτυχιακό στη διδακτική της Ιταλικής Γλώσσας και Πολιτισμού από το Πανεπιστήμιο Ca’ Foscari της Βενετίας και μεταπτυχιακό στην Ιταλική Λογοτεχνία, Ιστορία και Πολιτισμό από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2003 έως και σήμερα έχω ωριμάσει την επαγγελματική μου εμπειρία, τόσο στην ιδιωτική, όσο και στη δημόσια εκπαίδευση, προετοιμάζοντας σπουδαστές για όλα τα επίπεδα γλώσσας.  Η διδασκαλία για εμένα δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, αλλά ένα άσβεστο πάθος που επιδιώκω να μεταδώσω στους μαθητές προκειμένου να αγαπήσουν και να ανακαλύψουν την ομορφιά της γλώσσας και της κουλτούρας της Ιταλίας.