Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Παρακολούθηση μαθημάτων Αγγλικών για ενήλικες με τους εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές μας για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων στα επίπεδα Lower(B2), Advanced(C1), Proficiency (C2), με γραπτή εγγύηση πτυχίου.

Που και πότε γίνονται τα μαθήματα:

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά στη διεύθυνση Πλ. Παραμάνα 38, στο κέντρο της Θέρμης, σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον Δευτέρα –Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Ποσό διδάκτρων:

Τα δίδακτρα κοστίζουν μόνο 490€ με διευκόλυνση δόσεων.

Συχνές Ερωτήσεις:

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το TOEIC;

  • Για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (επίπεδα Β1-Β2-C1)
  • Για εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
  • Για την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα σε περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς σε 120 χώρες στον κόσμο
  • Για την επιλογή ήδη εργαζομένων για προαγωγή
  • Για μισθολογική αύξηση εργαζομένων βάσει των γλωσσικών τους επιδόσεων στα Αγγλικά

Γιατί να προτιμήσω το TOEIC® από κάποια άλλη εξέταση;

Κάθε εξέταση έχει τα υπέρ και τα κατά της και διαφορετικές εξετάσεις μπορεί να ταιριάζουν σε διαφορετικούς υποψηφίους. Εάν προτιμάς μία σύντομη εξέταση που μπορείς να δώσεις όποτε θέλεις και εάν τα Προφορικά και η Έκθεση δεν είναι τα δυνατά σου σημεία (δεν εξετάζονται στο TOEIC®) τότε αυτή η εξέταση είναι για σένα!

Έχει ημερομηνία λήξης το TOEIC;

Όχι. Το πτυχίο TOEIC ισχύει εφ’ όρου ζωής και δεν χρειάζεται ανανέωση.

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις TOEIC;

Οι εξετάσεις TOEIC διεξάγονται κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Εάν δεν πετύχω το score που επιθυμώ πόσο σύντομα μπορώ να δώσω ξανά εξετάσεις;

Κάθε υποψήφιος TOEIC έχει δικαίωμα να εξεταστεί μία φορά κάθε 28 ημερολογιακές ημέρες (συμπεριλαμβανομένων αργιών, σαββατοκύριακων και της ημέρας της εξέτασης). Σε περίπτωση που ένας υποψήφιος υποβάλλει αίτηση νωρίτερα η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον υποψήφιο σε μεταγενέστερη ημερομηνία εξετάσεων.

Πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα TOEIC®;

150€ (στις τελευταίες εξετάσεις).

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, ΔΩΡΟ τα μαθήματα Πληροφορικής με στόχο την πιστοποίηση.

 Στόχος μας… Η Επιτυχία σας!

Συμπλήρωση Στοιχείων:

Το Όνομά σας (υποχρεωτικό)

Το Email σας (υποχρεωτικό)

Το Τηλέφωνό σας (υποχρεωτικό)

Έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Ιδιωτικότητας και Διαχείρισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας, ΠΑΡΕΧΩ σε αυτήν τη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή μου για την από πλευράς της επεξεργασία, κατά την έννοια των διατάξεων του Γ.Κ.Π.Δ., των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλω ή έχω υποβάλλει σε αυτήν, με σκοπό τη χρησιμοποίηση αυτών προς ενημέρωσή μου με διαφημιστικό υλικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό, σχετικά με διαφημιστικές ενέργειες της εταιρίας.