Έναρξη Νέων Τμημάτων πληροφορικής με στόχο την πιστοποίηση από εξεταστικό φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ, για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα όπως και για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων και για τις 6 διδακτικές ενότητες, με εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές.

Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, τον ιδιωτικό τομέα, το εξωτερικό, για μεταπτυχιακά προγράμματα, για προκηρύξεις και μετατάξεις.

Εξετάσεις για απόκτηση ενός πιστοποιητικού με κύρος και ισχύει δια βίου (δεν χρειάζεται ανανέωση).

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα στον χώρο μας.

Μαθήματα και απεριόριστη πρακτική εξάσκηση για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, επιλέγοντας το ωράριο και τις ημέρες που επιθυμείτε.

Διάρκεια μαθημάτων:

Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων δεν είναι υποχρεωτική. Ένα μέρος των μαθημάτων (το κομμάτι της θεωρίας), έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και από το σπίτι. Η πρακτική εξάσκηση (test προσομοίωσης των εξετάσεων) είναι απαραίτητη και γίνεται υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας. Μέσος όρος εκπαίδευσης ανάλογα με τις γνώσεις του κάθε σπουδαστή, 1-3 μήνες.

Εκπαιδευτικές Ενότητες:

Οι 6 ενότητες που θα εκπαιδευτείτε είναι: Windows, Word, Excel, Internet, Powerpoint, Access.

Κόστος Εκπαίδευσης:

Το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο, για το λόγω αυτό τα δίδακτρα είναι εντελώς δωρεάν για Φοιτητές & Ανέργους.

Εξετάσεις:

Τα παράβολα για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις είναι: 70€ η κάρτα δεξιοτήτων, 30€ κάθε ενότητα εξέτασης και 20€ η έκδοση πιστοποιητικού.
Το πιστοποιητικό εκδίδεται άμεσα.
Ειδικά για τους συμμετέχοντες του προγράμματος, σε περίπτωση αποτυχίας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον εξέταστρα. (δωρεάν η επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας).

Που και πότε γίνονται τα μαθήματα:

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά στη νέα μας διεύθυνση Πλ. Παραμάνα 38, στο κέντρο της Θέρμης, σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον Δευτέρα –Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Το ΑΧΟΝ Θέρμης είναι ένα πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του φορέα της Global Cert ο οποίος είναι εγκεκριμένος από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτός από τον ΑΣΕΠ. για όλες τις προκηρύξεις όπως επίσης και από το Ε.Σ.Υ.Δ.

Συμπλήρωση Στοιχείων:

Το Όνομά σας (υποχρεωτικό)

Το Email σας (υποχρεωτικό)

Το Τηλέφωνό σας (υποχρεωτικό)

Έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Ιδιωτικότητας και Διαχείρισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας, ΠΑΡΕΧΩ σε αυτήν τη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή μου για την από πλευράς της επεξεργασία, κατά την έννοια των διατάξεων του Γ.Κ.Π.Δ., των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλω ή έχω υποβάλλει σε αυτήν, με σκοπό τη χρησιμοποίηση αυτών προς ενημέρωσή μου με διαφημιστικό υλικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό, σχετικά με διαφημιστικές ενέργειες της εταιρίας.