Αγγλικά

Η σύγχρονη Αγγλική Γλώσσα κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας. Αποτελεί μία από τις συνολικά 6 επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε. και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΧΟΝ Θέρμης, ακολουθώντας τη μεθοδευμένη εκπαιδευτική διαδικασία του Διεθνούς Δικτύου Σπουδών ΑΧΟΝ, προετοιμάζει τους σπουδαστές για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων του κάθε φορέα.

0%
Επιτυχία 95% Στα Πτυχία

Το Powerlearn είναι ένα πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να μάθουν Αγγλικά με νέες, καινοτόμες μεθόδους.

Μαθε για το PowerLearn

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ!

F.C.E. | E.C.C.E | C.A.E. | C.P.E. | E.C.P.E. | TOEIC | TOEFL | IELTS | G.M.A.T | G.R.E

ΠΤΥΧΙΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ellinoamerikaniki_enwsiΗ Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει τις εξετάσεις του Michigan University όπως και του Cambridge University. Το ΑΧΟΝ Θέρμης σας προετοιμάζει για τα πτυχία – ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) & ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English), για τις εξετάσεις της Hellenic American Union: BCCE (Basic Communication Certificate in English) ALCE (Advanced Level Certificate in English) TOEIC (Τest of English for International Communication) – Καθώς επίσης και για τις εξετάσεις : KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), CAE (Certificate in English), CPE(Certificate of Proficiency in English)
Οι εξετάσεις BULATS (Business Language Testing Service) του πανεπιστημίου του Cambridge εξετάζουν Αγγλικά με επαγγελματική κατεύθυνση και αφορά κυρίως ενήλικες σπουδαστές και ιδιαίτερα εργαζόμενους και εταιρείες. Τα μαθήματα ESP (English for Specific Purposes – Επαγγελματικά Αγγλικά) απευθύνονται σε ενήλικες σπουδαστές, εργαζόμενους ή φοιτητές, που επιθυμούν να διδαχθούν γενική χρήση αγγλικών και ορολογία πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο επαγγελματικό αντικείμενο.

Για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό, μπορούν να προετοιμαστούν στο ΑΧΟΝ Θέρμης για κάποιες από τις εξής πιστοποιήσεις: Οι εξετάσεις TOEFL απευθύνονται σε σπουδαστές που ενδιαφέρονται να κάνουν σπουδές σε αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα (εξωτερικού ή εσωτερικού). Kάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τη συνολική βαθμολογία του TOEFL που πρέπει να επιτύχει ο υποψήφιος http://www.toefl.org. Οι εξετάσεις IELTS (INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM) απευθύνονται σε σπουδαστές που ενδιαφέρονται να κάνουν σπουδές σε αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα (εξωτερικού ή εσωτερικού). Οι εξετάσεις IELTS αποτελούν το Αγγλικό αντίστοιχο στις Αμερικάνικες εξετάσεις του TOEFL. Oι διαφορές τους αφορούν όχι τόσο την προσέγγιση της γλώσσας ή το επίπεδο, αλλά τον τρόπο εξέτασης. Οι εξετάσεις GMAT (GRADUATE MANAGEMENT ADMISSION TEST) απευθύνονται σε σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και η εξέταση γίνεται μέσω Η/Υ. Οι εξετάσεις GRE (GRADUATE RECORD EXAMINATIONS) απευθύνονται σε σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα και η εξέταση γίνεται μέσω Η/Υ.

kratiko_pistopoiitiko_glwssomatheiasΤο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας θεσμοθετήθηκε να πιστοποιεί τη γνώση της ξένης γλώσσας σε έξι επίπεδα, όπως έχουν προσδιορισθεί με βάση την κλίμακα επιπέδων γλωσσομάθειας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Για τη Γαλλική γλώσσα στην παρούσα χρονική στιγμή πιστοποιούνται τα ακόλουθα επίπεδα: Επίπεδο Α1 «Στοιχειώδης γνώση της ξένης γλώσσας» Επίπεδο Α2 «Βασική γνώση της ξένης γλώσσας» Επίπεδο Β1 «Μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας » Επίπεδο Β2 «Καλή γνώση της ξένης γλώσσας » Επίπεδο Γ1 «Πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας » Η εξέταση για τα επίπεδα Α1 , Α2, B1 και Β2 πραγματοποιείται με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ.
ipourgeioΣτον Εκπαιδευτικό Ομιλο ΑΧΟΝ Θέρμης υπάρχουν προγράμματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα της αγγλικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις, που διοργανώνονται απο το Υπουργείο Παιδείας, για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.